Expo

Postavljamo inovativne standarne izlaganja i pružamo sve vrste sajamskih usluga.

Nudimo različite vrste modularnih backdrop i display wall sistema, koji zbog svoje izdržljivosti prkose statici i pružaju nebrojano puno mogućnosti za projektovanje, upotrebu rasvete, grafiku i video sisteme.

Držimo se osnovnog postulata da je prodajni/izložbeni prostor namenjen pre svega pružanju informacija i budućim poslovnim rezulatatima i stoga se trudimo da svaki štand u skladu sa Vašim potrebama na najbolji mogući načim predstavi Vas i Vaše proizvode/usluge.

Kombinacijom prirodnih materijala, stakla, klirita, aluminijuma i rasvete dizajniramo i pravimo najrazličitiji vrste pulteva, polica, stalaka, vitrina…

U skladu sa Vašim zahtevima u najkraćem roku realizovaćemo prostor koji će vizuelno dominirati i razlikovati Vas od drugih.

Zanatski štandovi – upotrebom najrazličitih unutrašnjih materijala stvaramo impresivan enterijer prilagođen Vašim standardima. Kombinovanjem različitih stolarskih, molerskih, gipsarskih i ostalih tehnika uređenja sa specijalnim video, zvučnim i svetlosnim efektima postižete kompletnu dominaciju i prostor o kome će se pričati.