DonCafe kafeterija TC Ušće

profesionalna rasveta, led ekrani, ozvučenje specifik events

Café Doncafé novootvorena je kafeterija u UŠĆE Shopping Centru, namenjena svim ljubiteljima kvalitetne kafe. Pored jedinstvenog doživljaja koje pružaju prepoznatljivi ukusi kafa koje dolaze iz Doncafé-a, specifičnost kafeterije je i enterijer koji u potpunosti dočarava kafu i posetiocima pruža jedinstvenu atmosferu.

Više...»

24 časa elegancije 2014

24casaelegancije-specifikevents-rasveta-ozvucenje-tehnička podrska

Manifestacija „24 sata Elegancije – Concours d’Elegance & Salon of Excellence” održao se četvrti put u Beogradu od 5. do 7. septembra. Trodnevni spektakl posvećen je prestižnim brendovima, koji su sinonim vrhunskog kvaliteta izrade i majstorstva detalja, a namenjena je svim ljubiteljima klasičnih automobila, elegancije, stila i prefinjenosti.

Više...»

27. SuisseGas Beogradski maraton 2014

Tehnička podrška. Bina, konstrukcija.

Beogradski maraton, 27. po redu, na kome učestvuje rekordan broj takmičara, više od 3.600 iz 50 zemalja. Specifik Events je angažovan za kompletnu postavku bine, natkrivene konstrukcije i ozvučenja, za tri lokacije duž trase maratona.

Više...»

40. jubilarni KST maskenbal

40. maskenbal KST - ozvučenje - rasveta - dim mašine - specifik events06

Na ovom projektu Specifik Events je bio zadužen za:

  • kompletnu rasvetu na svim stage-evima
  • kompletno ozvučenje i binsku opremu
  • specijalne efekte
  • konstrukciju na main stage-u
Više...»

Strauss Adriatic predstavio novi koncept kafića i Doncafé Professional espresso

specifik design studio events promocija

Kompanija Strauss Adriatic predstavila je juče novi koncept kafića i brend Doncafé Professional espresso. Cilj promocije u kafiću u sedištu kompanije bio je da se predstavnicima ugostiteljskih objekata, medijima i ostalim poslovnim partnerima predstave Doncafé Professional espresso brend.

Više...»